Angelique van den Donk

Angelique-vd-Donk-200x200

Angelique : “Als coach begeleid ik mensen om het beste in zichzelf naar boven te halen, in verbinding met zichzelf en hun omgeving. Dit doe ik op alle niveaus in een organisatie. Mijn cliënten ervaren stress en willen weten hoe ze weer met plezier en voldoening kunnen werken en leven. Ze zoeken een manier om resultaten te realiseren voor zichzelf en anderen met behoud van energie. Ik geloof in het vermogen van elk mens om zich te herstellen, zich te ontwikkelen en positieve veranderingen door te voeren. Dit vertrouwen haal ik uit mijn eigen levenservaring en uit de vele honderden cliënten die ik inmiddels begeleid heb. De huidige wetenschap brengt voortdurend nieuwe inzichten in hoe het gedrag kan worden beïnvloed. Ik volg deze ontwikkelingen op de voet en pas deze toe in mijn begeleiding”.

Angelique heeft ruim vijftien jaar werkervaring in commerciële & productmanagement functies in de dienstverlenende sector. Haar inspireerde vooral het werken met mensen in ontwikkeling. Sinds 2006 werkt Angelique als zelfstandig coach. Haar bedrijf Inside Coaching richt zich op het begeleiden van cliënten met stress- en zingevingsvraagstukken, in opdracht van bedrijven en particulieren.

Klanten ervaren Angelique als een positief ingestelde, warme en open gesprekspartner. Ze werkt intuïtief, met enthousiasme en een flinke dosis creativiteit. “Krachtgericht in plaats van klachtgericht”.

 

“Quaning zet je in de kracht van wie je van nature bent. Daardoor weet je en voel je wat jij te bieden hebt en doe je de dingen die voor jou goed zijn of bij jou passen als persoon. Jouw talenten, jouw levensvreugde komen tot bloei en tot zijn recht. De (aangeleerde) belemmeringen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het meest adequate, bijzondere coachingtraject dat ik ooit heb meegemaakt. En doordat het werkt op je eigen basis (bewust en onbewust) is succes verzekerd. Over Angelique: er was direct een klik en de wijze waarop zij to the point exact elke keer de kern wist te pakken en over te brengen, vond ik geweldig. Ook de aangename wijze waarop dat plaats vond. Ben bijzonder dankbaar dat ik dit Quaning traject heb meegemaakt.” - Bigitta Bossink, coördinator Personeel en Organisatie gemeente Uden