Anita Slavenburg

Anita Slavenburg QuaningAnita Slavenburg is geboren in IJsselstein in 1972. Al van jongs af aan heeft zij een passie voor mensen, hun gedrag en wat hen beweegt. Dit gecombineerd met haar zakelijke instelling maakte de keuze om Personeel & Arbeid te gaan studeren een logische.

Inmiddels heeft zij naast een aantal jaren in de sales veel ervaring opgedaan als HR professional bij verschillende organisaties in diverse branches. Steeds duidelijker kwam naar voren dat haar werkelijke talent en affiniteit ligt aan de ontwikkelingskant van organisaties én de grootste bepaler van succes daarin: de mens.

Anita: “Ik heb gezien en ervaren dat mensen een enorm potentieel hebben en dat deze om verschillende redenen slechts deels benut worden. Een van die redenen is dat mensen -en daarmee ook organisaties- vaak tot veel meer in staat zijn dan zijzelf denken. “Door verbinding te maken met je kern, ontdek je (weer) hoe krachtig je bent”.

Het inspireert haar om deze kern bij anderen te raken, patronen te doorbreken en hen van daaruit weer in verbinding te brengen met hun eigen talenten. De enorme innerlijke kracht die je (her)ontdekt maakt dat je als vanzelf (weer) de regie pakt over je eigen leven en doet waarvoor je in de wieg bent gelegd.

“Het is prachtig om te zien dat mijn klanten weer krachtig in het leven staan. Dat ze volledig zichzelf en bewust van het eigen unieke potentieel hun eigen pad volgen. Ik zie hen letterlijk in beweging komen en echt andere resultaten in hun werk en leven ervaren dan voorheen. Daarmee maken ze ook naar anderen toe werkelijk een verschil.”

Met haar continue focus op resultaat heeft Anita in Quaning een methodiek gevonden die daadwerkelijk ook heel concrete resultaten realiseert. In korte tijd en duurzaam. Door de overweldigende ervaring die zij zelf met Quaning heeft opgedaan heeft zij in 2014 besloten haar eigen bedrijf te starten: Kernkracht Business Consulting.
Anita begeleidt leidinggevenden, professionals en teams bij het duurzaam bereiken van hun unieke kracht en daarmee een verschil maken.
Zij is empathisch met een zakelijke stijl en werkt vanuit de kernwaarden respect, vertrouwen, verbinden, bewustzijn en duurzaam resultaat.

 

"Ik heb het Quaning-RGprogram ervaren als een heel bijzonder programma dat op een ander niveau werkt dan op verstandsniveau. Dit programma helpt je doelen te bereiken door dichter bij jezelf te komen, bij wie je echt bent en wat je taak hier is. Middels het bepalen van een doel, meetbare ijkpunten en de software die met een algoritme werkt, heeft het bij mij vastgeroeste vormen en structuren losgemaakt zodat ik als vanzelf doe wat bij me past en wat ik wil met mijzelf en mijn bedrijf.
Ik kijk met heel veel plezier terug op deze periode. Ik vond het fijn, spannend en was heel nieuwsgierig naar wat er zou gebeuren.
En er is veel veranderd, vooral op persoonlijk vlak. Ik doe anders, ik zie en denk anders. Ik durf meer voor mijzelf te gaan staan en voor mezelf op te komen. Er is meer rust in mijn hoofd en ik ben meer in het moment.
De manier waarop Anita mij hierin heeft begeleid, was heel prettig. Zakelijk en empathisch. Anita was heel duidelijk in wat ik van haar mocht verwachten maar ook in wat er van mij werd verwacht. Ik kon alles bij haar kwijt wat ik wilde. Ze heeft regelmatig aangegeven dat ik contact op moest nemen op het moment dat er ‘iets’ was en ik had het gevoel dat ik dat ook altijd kon doen. Daarnaast stimuleerde en corrigeerde ze op een prettige manier. Ik vond het altijd fijn als we weer een meeting hadden." - Marietta Maatkamp, Energetisch coach en eigenaar van Praktijk Anu