lessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/44/252836/webspace/siteapps/WordPress-401310/htdocs/wp-content/themes/theme53366/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/44/252836/webspace/siteapps/WordPress-401310/htdocs/wp-content/themes/theme53366/style.less Anjana Jagernath - QuaningQuaning

Anjana Jagernath

Anjana Jagernath Quaning

“Have the courage to follow your heart and intuition”
– Steve Jobs

Anjana Jagernath heeft zelf een Quaning-RGprogram Personal gedaan en wist het zeker, ze wilde ook Quaner worden. Ze besloot een carrière switch te maken van jurist naar Quaner, haar hart te volgen en werk te doen waar ze van houdt, waar ze voldoening van krijgt en een verschil mee kan maken. Ze heeft met Quaning een methodiek gevonden die perfect bij haar past en die staat voor hoe zij het leven ziet. Iedereen heeft een uniek stukje bij te dragen aan de wereld waarin wij leven en daarmee zijn we meer van waarde voor de mensen om ons heen. Ieder mens is uniek en heeft een doel in het leven met elke hun eigen gaven en talenten.

Uit eigen ervaring weet ze hoe het is als je als Young Professional te maken krijgt met belangrijke keuzes in je carrière en privéleven, voor een dilemma staat en de keuzestress die je daarbij ervaart en hoe je met Quaning razendsnel en efficiënt tot een duurzaam, succesvol en vanzelfsprekend resultaat kunt komen. Het is haar missie en passie om met haar bedrijf iShaktie-devi Young Professionals te begeleiden bij het optimaliseren van hun volledig potentieel en bij het maken van doelbewuste loopbaankeuzes.

Anjana inspireert, motiveert en empowert Young Professionals met een dilemma of quarterlife crisis. Als Young Professional kom je in verschillende fases van je loopbaan voor keuzes te staan. Welke dilemma's kom je tegen en hoe maak je dilemma doorbrekende loopbaankeuzes? Welke kant ga je op en hoe maak je de beste keus om een gelukkig en succesvol professioneel leven te hebben? Je kunt met deze vragen terecht bij Anjana en ze is er ook voor doelgerichte persoonlijke ontwikkeling. Ze stelt Young Professionals in staat om het beste uit zich zelf te halen, hun volledig potentieel te benutten, unieke waarde te leren kennen, talenten te ontdekken en versterken, passies te vinden en werk te doen wat past bij hun Careers Purpose: werk doen waarvoor ze bedoeld zijn.

Anjana is doelgericht en resultaat gedreven. Ze luistert goed en creëert een sfeer waar je thuis bij voelt en ontspannen is. Ze straalt rust en warmte uit en is een prettige gesprekspartner. Ze is respectvol en geeft een duidelijke uitleg. Anjana gaat ook efficiënt en gestructureerd te werk en dat schept duidelijkheid en vertrouwen.

Make purposeful career choices and optimize your full potential for a happy and succesful professional life”
- Anjana Jagernath