Bart Maussen

bart-maussen-maussen-family-confidants-quaning-sept16Bart Maussen (1966) is persoonlijk coach van ondernemers en hun families, managers, bestuurders, politici en artiesten en maakt hierbij geregeld en met succes gebruik van de Quaning-methodiek.

Met zijn in communicatie en public relations gespecialiseerde organisatie startte Bart in 1997 met het verzorgen van mediatrainingen. Sindsdien mag Bart tal van opdrachtgevers tot zijn clientèle rekenen, variërend van beginnende ondernemers tot bewindslieden en politici en van bestuursleden van multinationals en (semi)-Overheidsinstellingen tot de top van banken en verzekeraars. Eenmaal een mediatraining gevolgd ontstond bij menig cliënt de behoefte aan verdere begeleiding op zowel zakelijk als persoonlijk vlak waardoor Bart geleidelijk aan een succesvolle coaching praktijk uitbouwde. In 2005 werd Maussen Vertrouwenspersonen & Coaches opgericht voor zowel zakelijke, carrière technische als persoonlijke ondersteuning. In navolging hiervan werd in 2012 Maussen Family Confidants opgericht. Met deze organisatie worden ondernemende families begeleid in het in balans brengen van de familiedynamiek, in de meest brede zin van het woord.

Als eigenaar van de Dutch PR Group geeft Bart richting aan strategische keuzes die ondernemers en bestuurders moeten maken om de reputatie van hun ondernemingen, organisaties, merken of hun families op te bouwen en te beschermen. Met Maussen Vertrouwenspersonen & Coaches en Maussen Family Confidants staat hij 24/7 paraat om zijn cliënten met raad en daad bij te staan bij uiteenlopende vraagstukken. Bart past hierbij de Quaning-methodiek veelvuldig toe en heeft hiermee verrassende resultaten geboekt bij zowel individuele coaching cliënten als bij organisaties. De Dutch PR Group, Maussen Vertrouwenspersonen & Coaches en Maussen Family Confidants opereren in binnen- en buitenland.

Bart is Honorair Consul van de Republiek der Seychellen in Nederland en mede-eigenaar van FashionWeek Nederland.

Voor persoonlijk contact met Bart Maussen, e-mailt u naar de Maussen Group: bart@maussen.com

logo-maussenfc-big

 

 Contact