Adres en route

tower-berlin

 

Level Five Quaning is gevestigd op:

Tower Berlin
Bisonspoor 8007
3605 LW  Maarssen

030 2271847

Entree
In Tower Berlin zie je naast de entree een intercom. Kies op de tweede pagina Level Five Quaning om aan te bellen. Nadat de deur geopend is, ga je met de lift naar de 7de verdieping. Als je uit de lift stapt zie je aan de linker kant de deur naar het kantoor. De bel vind je rechts naast de deur.
Kom je via de entree aan de parkeerplaats buiten het winkelcentrum, dan meld je je aan via de intercom naast de entree rechts van restaurant Solo Pasta. In de gang naast de brievenbussen zie je links de entree naar het kantoor. Daar vervolg je zoals boven aan deze alinea omschreven.

Plan je route per auto

google-maps-bisonspoor

 

 

 

 

 

 

Parkeren

Overdag: Parkeren kan in de parkeergarage P1 van winkelcentrum Bisonspoor. Parkeren is gratis. Volg vanaf deze parkeergarage de routing op de vierkante plafondblokken naar 'Berlin'.

's Avonds: Parkeer 's avonds aan de achterkant van Bisonspoor. Je komt daar bijvoorbeeld door langs parkeergarage P1 te rijden. Volg de weg. Je rijdt langs het Station Maarssen (Westkanaaldijk). Sla linksaf bij de vakgarage. Neem vervolgens de tweede straat links, is Bisonspoor. Parkeer daar op de parkeerplaats in een parkeervak. Parkeren is gratis. De entree voor Tower Berlin zie je rechts naast restaurant Solo Pasta.

Plan je route per OV

plan-mijn-ov-reis

 

 

 

Lopend vanaf OV-station

Overdag
Vanaf onder aan de trap van het station loop je rechtdoor, straat oversteken en een klein stukje doorlopen (langs Espresso Passion). Gelijk de straat rechts nemen, stukje doorlopen. Steek de straat over via het zebrapad voor Domino's Pizza. Daar ga je het winkelcentrum Bisonspoor in. Je loopt rechtdoor, de winkelgalerij die een beetje slingert volgend (langs 'Dublin' en 'Anthens'). Je ziet onderweg al aan het plafond vierkante lichtbakken met de routing naar 'Berlin'. Blijf hier vandaan de routing naar 'Berlin' volgen.

's Avonds
Vanaf onder aan de trap van het station ga je rechtsaf en loop je door tot aan de vakgarage. Daar ga je linksaf. Neem vervolgens de tweede straat links, is Bisonspoor.Blijf deze kant van de straat volgen. Naast restaurant Solo Pasta zie je de entree voor Tower Berlin.