lessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/44/252836/webspace/siteapps/WordPress-401310/htdocs/wp-content/themes/theme53366/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/44/252836/webspace/siteapps/WordPress-401310/htdocs/wp-content/themes/theme53366/style.less Ingrid Aarsman - QuaningQuaning

Ingrid Aarsman


Mensen die mijn begeleiding inschakelen hebben veelal een ding gemeen:  ze verlangen ernaar om zichzelf meer in hun werk kwijt te kunnen. Meer vervulling te ervaren en inzicht te krijgen in wat ze komen brengen op de wereld.
Als gecertificeerd Quaner maak ik mensen bewust van hun unieke bijdrage en begeleid ik hen om deze van nature en voluit te kunnen leven.
Vanuit zachtheid breng ik messcherp inzicht en bewustzijn waar het over gaat en wat er nodig is. Zodat jij, vanuit bevlogenheid, jouw unieke bijdrage kunt leveren aan de ambitie van jouw organisatie.

 

“Het talent van Ingrid is dat ze mensen heel snel tot hun kern brengt zodat zij kunnen ervaren wat hun talenten zijn. Dit doet ze door zichzelf haast onzichtbaar te maken. Ze laat mensen zijn met alles wat er is en dit zorgt ervoor dat alle kwetsbaarheden in een vertrouwde omgeving zichtbaar mogen worden. Hiervoor is vertrouwen en veiligheid nodig en ik vind het echt bijzonder hoe ze dit in een hele korte tijd weet te creëren door te zijn wie ze is. De betrokkenheid van Ingrid en haar drive om mij te helpen mijn eigen talenten optimaal in te zetten heeft mij echt geraakt in mijn hart! Hierdoor kan ik weer impact maken op ander mans levens." - Directeur goede-doelenorganisatie