Ingrid Aarsman

Ingrid Aarsman Quaning infoRegelmatig ontmoet en begeleid ik leiders in de financiële sector die mooie successen op hun naam hebben staan én iets missen. Ze hebben het verlangen om meer het verschil te maken. Achter dat verlangen schuilt hun unieke innerlijke kracht die gekend wil worden.

Het versterken van persoonlijk leiderschap is mijn expertise. Ik ervaar daarin dat leiders – met name vrouwen – vaak denken dat zij een plek (in de organisatie) moeten ‘veroveren’ of afhankelijk zijn van anderen om impact te hebben. Zij geven onbewust iets van zichzelf op, zij passen zich aan. Vanuit de verwachting dat ze daar iets mee winnen.

Ik geloof en zie dat als zij hun eigen, unieke plek innemen, zij van nature impact hebben. Het verschil maken binnen en met hun organisatie. Als ‘force for well being’.

 

“Het talent van Ingrid is dat ze mensen heel snel tot hun kern brengt zodat zij kunnen ervaren wat hun talenten zijn. Dit doet ze door zichzelf haast onzichtbaar te maken. Ze laat mensen zijn met alles wat er is en dit zorgt ervoor dat alle kwetsbaarheden in een vertrouwde omgeving zichtbaar mogen worden. Hiervoor is vertrouwen en veiligheid nodig en ik vind het echt bijzonder hoe ze dit in een hele korte tijd weet te creëren door te zijn wie ze is. De betrokkenheid van Ingrid en haar drive om mij te helpen mijn eigen talenten optimaal in te zetten heeft mij echt geraakt in mijn hart! Hierdoor kan ik weer impact maken op ander mans levens." - Directeur goede-doelenorganisatie