lessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/44/252836/webspace/siteapps/WordPress-401310/htdocs/wp-content/themes/theme53366/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/44/252836/webspace/siteapps/WordPress-401310/htdocs/wp-content/themes/theme53366/style.less Inspirerend leider - Quaning

Inspirerend leider

coco-gabrielle-chanel-helma-lieberwerth-quaningIk hoor ze keihard lachen en glimlach gelijk mee. Wat zou er aan de hand zijn? Ik ben nieuwsgierig. Bewaar toch mijn geduld. Ik zal het zo wel horen. En ja hoor, zodra ik de ruimte instap om te horen hoe ver ze zijn, beginnen ze te vertellen. Moet je nou eens horen, liggen daar onze twee inspirerende leiders. Op elkaar! Nou ja! Ik kijk naar links, en ja hoor, daar liggen ze. Naast een andere biografie, die van Einstein.

Boeken

Ze voeren een trainingsopdracht uit in mijn kamer. In die week ben ik begonnen met het opnieuw inrichten van mijn boekenkast. Op de meeste planken liggen al een aantal boeken die bij elkaar horen. Van één van mijn kinderboeken waarin destijds door mijn nu zeer zieke oude vader mijn naam en adres is geschreven, tot mijn latere favorieten zoals ‘De ontdekking van de hemel’, allerlei studieboeken en dus ook een aantal biografieën.

Inspirerend

In de training komen inspirerende leiders ter sprake. Richard Branson en Steve Jobs, dat zijn hun inspirerende leiders. Als ik een poosje later de plank met biografieën verder aanvul, zet ik er een boek over Gabriëlle Chanel bij. Ik moet denken aan het flimpje dat ik een paar weken geleden in een mailing van Chanel toegestuurd kreeg. Een prachtige visualisatie van haar leven. Inspirerend voor iedereen!

Bijdrage

Chanel, Coco Chanel, een rebel die een ware revolutie heeft ontketend door haar vernieuwende ontwerpen voor vrouwen, door haar ondernemerschap, door haar zelfstandigheid. Ik heb wel zo’n idee wat haar unieke bijdrage, haar zijnsintentie was. Ze heeft het ten volle geleefd en tot op de dag van vandaag zijn mensen blij met wat zij heeft bijgedragen. Hoe mooi is dat!

Wens je een heel fijn weekend!

Hartelijke groeten van
Helma Lieberwerthweek 13 – 31 maart 2017

No Comments Yet.

Leave a comment