lessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/44/252836/webspace/siteapps/WordPress-401310/htdocs/wp-content/themes/theme53366/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/44/252836/webspace/siteapps/WordPress-401310/htdocs/wp-content/themes/theme53366/style.less Nieuwsgierig - Quaning

Nieuwsgierig

helma-lieberwerth-quaning-nieuwsgierigJe kunt rustig stellen dat ik nieuwsgierig ben. In positieve zin hoor! Naar mensen, waarom ze doen wat ze doen, vanuit welke intentie, naar het effect dat dat heeft. Dat soort dingen. Het heeft me al veel gebracht, en brengt me nog steeds veel. Van blijvende verwondering tot en met ‘Eureka!’-momenten. Deze week laat ik mijn nieuwsgierigheid bij het schrijven van dit blog de lead nemen. Want ...

Vragen

... ik ben zo benieuwd naar waar jij nog nieuwsgierig naar bent als het gaat om Quaning. Als methodiek, de manier waarop een Quaner jou begeleid heeft of zal begeleiden. Het gedachtegoed, hoe ik naar mensen en hun interactie met elkaar kijk. Welke vragen heb jij daarover?

Signalen

Elke keer als ik een blog schrijf kijk ik terug op de week en baseer ik het onderwerp van het blog op de signalen die ik heb opgevangen. Wat is me gevraagd over of wat is me opgevallen dat ik kan relateren aan Quaning. Waarvan ik een groot vermoeden heb dat het bijdraagt aan het ervaren van vervulling in jouw leven, aan het leveren van jouw unieke bijdrage.

Uitnodiging
En, mijn nieuwsgierigheid zegt dat er vast nog veel meer vragen leven, waar ik graag aandacht aan besteed in een blog. Dus ... ik heb een uitnodiging voor je! Zet jouw nieuwsgierigheid in! Welke vraag heb je nog over Quaning? Waar ben jij nieuwsgierig naar als het gaat om Quaning? Laat hieronder een reactie achter of stuur me een persoonlijk berichtje. Ik ben benieuwd!

Wens je een heel fijn weekend!

Hartelijke groeten van

Helma Lieberwerth


week 19 – 12 mei 2017

No Comments Yet.

Leave a comment