Op welke regel ben jij de uitzondering?

Elk mens is een uitzondering op de regel want elk mens is uniek. In dit blog schrijft Quaner Sylvia Heistek over anders dan gemiddeld zijn. En belicht ze het gebied waar je als doelgerichte professional wilt uitblinken.

be-you-sylvia-heistek-quaningMensen kijken
Zittend op een terras in de zon terwijl je naar mensen kijkt, vind jij dat ook zo heerlijk? Ik hou van onze soort, we zijn zo veelzijdig. Een buikje hier, een pukkel daar, kijk haar toch eens raar doen, wow, hij ziet er mooi uit. We kijken naar elkaar, vergelijken en ontdekken onze verschillen.

Gemiddeld?
Elk mens is uniek en tegelijk worden we vaak als gemiddeld gezien. Dat is efficiënt, en toch, wanneer je een uitzondering op de regel bent, tsja wat dan? Dan ben je anders, misschien zelfs raar. Wanneer dat je raakt trek je je dan terug of ga je er juist tegenin?

Je bent ook anders
Wat je anders maakt, jouw uniciteit, is wat het verschil maakt voor anderen. Juist in dat gebied vind je dat wat je drijft, waarom je doet wat je wilt doen en voor wie. Waar je elke dag voor opstaat en met volle overtuiging voor wilt gaan, wat dat ook voor jou is.

Sweet Spot
In jouw persoonlijke “Sweet Spot” vind je je eigen mix van talenten, kwaliteiten en ervaring. En dat drijft mij, jou begeleiden naar de kern van dat waar je blij van wordt, waar je goed in bent en wat wordt gewaardeerd.

Begeleiding en dan anderssweet-spot-sylvia-heistek-quaning
Je “Sweet Spot” klinkt je wellicht bekend in de oren. Dat klopt. De meeste begeleiders helpen je er bewust van te worden waar die van jou zich bevindt. En daarin is juist Quaning, een super modern programma waarmee ik je begeleid anders. Met behulp van de Quaning Communicator wat zoveel betekent als laptop met software komen we supersnel tot de kern. Al in de eerste sessie komen we van je probleem tot je doel, analyseren we wat je nu belemmert én neem je een groot deel van de oplossing mee. Snel, modern en to-the-point. Zo wil ik werken. J

En dan heb jij slechts nog maximaal 6 sessies te gaan. En garandeer ik je ook nog eens dat je het doel vanzelfsprekend bereikt in maximaal 7 weken. Ik voel me een soort marktkoopman als ik bovenstaande zeg en, elke dag weer, met elke Quanee tot de kern, weer een doel bereikt, ik word er zo blij van!

Met Quaning ontdek en leef je je “Sweet Spot” vanzelfsprekend – Sylvia Heistek

“Naast een sprankelend mens is Sylvia Heistek ook een multitalent. Ze overziet wat er moet gebeuren om een ondernemer zich zo goed mogelijk te laten profileren en zijn bedrijf daarmee beter te laten presteren. Vanaf zijn persoonlijke ontwikkeling tot en met marketing. Ze heeft het allemaal in huis.”
– Helma Lieberwerth, ontwikkelaar Quaning

 

Sylvia Heistek
12 augustus 2015

Lees ook andere artikelen uit het LFQ Magazine of een van de blogs geschreven door Quaners over hun ervaringen met Quaning.

No Comments Yet.

Leave a comment