Pascale Roubroeks

Pascale Roubroeks 200x200Hoe mooi is het als je mensen mag coachen – en tevens organisaties mag begeleiden in de groei- en veranderingsfasen waarmee ze geconfronteerd worden? Nou, dat mag ik al bijna 20 jaar en ik ervaar het nog steeds als een dagelijks cadeautje.

De opdrachten die ik mocht en mag uitvoeren in een breed scala aan branches hadden altijd eenzelfde uitgangspunt: „De mens maakt het verschil! Mijn aanpak is er op gericht dat mensen/teams hun persoonlijk leiderschap uit eigen beweging oppakken en daarmee grenzen verleggen op individueel en collectief gebied.

In mijn aanpak ervaren mensen mij als enthousiasmerend, stevig en doortastend. Ik ben resultaatgericht en hecht veel waarde aan het proces om daar te komen.  Het geeft mij energie om mensen/teams te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling op weg naar een positief duurzaam effect dat zoden aan de dijk zet. In wezenlijke verbinding met wie men is. Quaning is voor mij een bijzonder effectieve methodiek  die hier aan bijdraagt.

In mijn begeleiding zet ik verschillende hulpbronnen in: mijn kennis en ervaring als mens, leerling en leidinggevende, coach, intervisor. Daarnaast doen mijn levensinstelling en karakter nog een duit in het zakje. Ik heb vele opleidingen gedaan en de opleiding tot gecertificeerd Quaner heeft voor mij het verschil gemaakt.

In het uitoefenen van mijn werk ben ik regelmatig tegengekomen dat – ondanks alle training, coaching en begeleiding – mensen weer terugvielen in oud gedrag. Best frustrerend voor betreffende persoon/team. Level Five Quaning biedt de oplossing. Daarin is duurzaam resultaat uniek!.

Het is mijn intentie en ook passie om te werken aan een betere wereld zoals ik die zie: dat mensen op een meer authentieke – en bewuste wijze handelen. En dat men ook zo in het leven wíl staan. Hierdoor hebben ze een essentiele positieve impact op hun omgeving en daarmee op de wereld om hen heen. Vanuit mijn bedrijf Powerfull People wil ik hier een belangrijke rol in spelen door mensen hiervan bewust te maken en hen te begeleiden in het proces van „making a difference”.

Via haar bedrijf PowerFULL PEOPLE bekrachtigt Pascale mensen om samen doorbraken te creëren op individueel-, team-, leiderschap- en organisatieniveau. Het gaat om het realiseren van duurzaam (blijvend) resultaat. Bewustwording, implementatie en borging zijn dé belangrijke pijlers.
Met beYOUtiful werkt Pascale met (jonge) vrouwen die willen stralen én zichzelf willen zijn.