Petra Sarkol

Petra Sarkol QuaningWord je eigen leider

Gedurende meer dan 20 jaar heb ik met veel plezier en enthousiasme diverse functies gehad op het gebied van re-integratie, loopbaanbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast het ontwikkelen en geven van workshops. Als projectleider heb ik mij tevens bezig gehouden met het opzetten en begeleiden van projecten richting arbeidsmarkt in samenwerking met organisaties, werkgevers en opleidingsinstituten.

Het mooie van het werk vind ik het werken met mensen met heel verschillende achtergronden. Het samen creëren van kansen en bieden van perspectieven. Daarna kunnen mensen het leven weer oppakken worden ze hun eigen leider.

Na deze ervaringen heb ik besloten mijn eigen bedrijf te starten: Kernpuntcoaching. Met Kernpuntcoaching zet ik al mijn ervaringen en wat ik geleerd heb optimaal in om mensen te begeleiden en de verbindingen te leggen die nodig zijn om resultaten te halen. Op die manier lever ik mijn eigen unieke bijdrage.

Met Quaning begeleid ik jou als je te maken krijgt met baan- en inkomensonzekerheid, ongezonde werkstress, gedwongen ontslag, als je twijfelt aan jezelf, je toekomst, je huidige werk en je de regie over je leven kwijtraakt.

Quaning is resultaatgericht en duurzaam. Een mooie manier om jou te begeleiden je eigen leider te worden en te ontdekken, ervaren en doen wat bij jou past.

 

"Petra is een vakvrouw die mij, met veel passie en enthousiasme, met behulp van Quaning heeft begeleid bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Petra’s dienstverlening is van hoge kwaliteit en haar gedrevenheid en enthousiasme zorgen voor een positieve indruk. Haar inlevingsvermogen, betrokkenheid en oprechte belangstelling maken haar een fijne coach om mee te werken." - Corrie Drissen, adviseur werk

 

Kernpuntcoaching Roermond