lessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/44/252836/webspace/siteapps/WordPress-401310/htdocs/wp-content/themes/theme53366/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/44/252836/webspace/siteapps/WordPress-401310/htdocs/wp-content/themes/theme53366/style.less Quaning-RGprogram Business - QuaningQuaning

Quaning-RGprogram Business

Jouw bedrijfsdoel bereiken
Elk bedrijf heeft doelen voor de omzet, het imago, de medewerkers, de werkwijze, de groei, et cetera. De meeste bedrijven hebben ook een strategie hoe die te bereiken. Soms is daar hulp bij nodig, met name als de doelen haalbaar ogen, en toch wat achterblijven.

Logo Quaning-RGprogramHet Quaning-RGprogram Business is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die zulke hulp kunnen gebruiken. Het doel wordt in de eerste sessie van het Quaning-RGprogram Business afgesproken, en het program geeft inzicht in wat er nodig is om dat te behalen. Dat gebeurt via de eindverantwoordelijke voor het beoogde doel. De eerste drie sessies gaan over deze persoon zelf. Dat is de opmaat naar het bereiken van het bedrijfsdoel, dat hier dan als het ware automatisch uit voorvloeit en erop aansluit. Dat bedrijfdoel wordt altijd gehaald, dat garandeert Quaning.

Lees hier over de specificaties van het Quaning-RGprogram Business.

 

Ervaring
“In 5 weken van het programma heeft het al diverse concrete resultaten voor de organisatie opgeleverd. Zoals het aantrekken van nieuwe ambassadeurs en fondsen. Terwijl wij in augustus nog rekening hielden met een verlies van inkomsten, hebben wij het jaar 2014 met 10% groei afgesloten.”
– Directeur goede-doelenorganisatie
begeleid door Quaner Ingrid Aarsman

 


Quaning-RGprogram Business starten

Neem contact op met een van de Quaners om jouw Quaning-RGprogram Business af te spreken. Of bel of e-mail naar Level Five Quaning, zodat zij je in contact kunnen brengen met de best bij jou passende Quaner: 06 42241661 of info@levelfivequaning.com