lessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/44/252836/webspace/siteapps/WordPress-401310/htdocs/wp-content/themes/theme53366/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/44/252836/webspace/siteapps/WordPress-401310/htdocs/wp-content/themes/theme53366/style.less Quaning-RGprogram Personal - QuaningQuaning

Quaning-RGprogram Personal

Je persoonlijke doel bereiken
Tijdens het Quaning-RGprogram Personal werk je samen met de Quaner – je begeleider tijdens het program – naar het doel toe dat jullie in de eerste sessie samen hebben afgesproken. En je bereikt jouw doel. Dat garandeert Quaning. En dat lukt binnen Logo Quaning-RGprogrammaximaal zeven weken! De Quaning-software helpt hierbij.

Naar welk doel je toewerkt gedurende het Quaning-RGprogram Personal verschilt per persoon. Rode draad is het werk: het program is speciaal ontwikkeld voor mensen die in hun werk situaties tegenkomen waarbij ze hulp kunnen gebruiken om te ontdekken hoe ze daar het beste mee omgaan. Of die voor grote uitdagingen komen te staan in hun werk. De één wil werk doen waar hij echt gelukkig van wordt, de ander wil zelfverzekerder voor een groep staan, of adequaat een project leiden of een goede balans hebben tussen privé en werk, of een deal sneller closen, of .... Bij al dit soort werkgerelateerde vragen helpt het Quaning-RGprogram Personal.

Lees hier over de specificaties van het Quaning-RGprogram Personal.

 

Ervaring

- “Quaning zet je in de kracht van wie je van nature bent. Daardoor weet je en voel je wat jij te bieden hebt en doe je de dingen die voor jou goed zijn of bij jou passen als persoon. Jouw talenten, jouw levensvreugde komen tot bloei en tot zijn recht. De (aangeleerde) belemmeringen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het meest adequate, bijzondere begeleidingstraject dat ik ooit heb meegemaakt. En doordat het werkt op je eigen basis (bewust en onbewust) is succes verzekerd. Over Angelique: er was direct een klik en de wijze waarop zij to the point exact elke keer de kern wist te pakken en over te brengen, vond ik geweldig. Ook de aangename wijze waarop dat plaats vond. Ben bijzonder dankbaar dat ik dit Quaning-RGprogram heb meegemaakt.” 
- Brigitta Bossink, coördinator Personeel en Organisatie gemeente Uden
begeleid door Quaner Angelique van den Donk

Quaning-RGprogram Personal starten
Neem contact op met een van de Quaners om jouw Quaning-RGprogram Personal af te spreken. Of bel of e-mail naar Level Five Quaning, zodat zij je in contact kunnen brengen met de best bij jou passende Quaner: 06 42241661 of info@levelfivequaning.com