lessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/44/252836/webspace/siteapps/WordPress-401310/htdocs/wp-content/themes/theme53366/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/44/252836/webspace/siteapps/WordPress-401310/htdocs/wp-content/themes/theme53366/style.less Quaning-workshop - QuaningQuaning

Quaning-workshop

Kennismaken met Quaning
Overweeg je of Quaning iets voor je is? Je kunt daar eenvoudig achterkomen tijdens een Quaning-workshop. Je maakt op een prikkelende en laagdrempelige manier kennis met het gedachtegoed en de methodiek van Quaning, én leert bij jezelf ontdekken waarom zaken lopen zoals ze lopen. Tijdens zo’n workshop zie je wat Quaning voor je zou kunnen betekenen bij het helder krijgen en bereiken van de doelen in je leven.

Quaning-workshop bijwonen
De ontwikkelaar van Quaning, Helma Lieberwerth, organiseert regelmatig Quaning-workshops op het kantoor van Level Five Quaning. Ben je geinteresseerd om een workshop bij te wonen, stuur dan een e-mail naar hlieberwerth@levelfivequaning.com.

Quaning-workshop organiseren
Een verzoek om een Quaning-workshop te organiseren speciaal voor jou en je collega's of netwerk richt je aan één van de Quaners of aan Helma Lieberwerth door een e-mail te sturen naar hlieberwerth@levelfivequaning.com.

 

Ervaringen

Je wordt écht bewuster. – Kelly

Bijzonder wat je over jezelf leert, dat werkt door. – Sandra

Fijn om te delen met anderen, inspirerend en goed verzorgd. – Jessica

Quaning-workshop begeleid door Quaner Sylvia Heistek