lessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/44/252836/webspace/siteapps/WordPress-401310/htdocs/wp-content/themes/theme53366/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/44/252836/webspace/siteapps/WordPress-401310/htdocs/wp-content/themes/theme53366/style.less Quaning - QuaningQuaning

Quaning

Quaning Helma LieberwerthUnieke bijdrage
Elk mens levert een unieke bijdrage ten gunste van andere mensen. Dat is het uitgangspunt van Quaning. Quaning is een manier van begeleiden – voortgevloeid uit coaching, consulting en training – die je helpt bij het vinden en leven volgens jouw unieke bijdrage aan deze wereld.

Quaning gaat ervan uit dat wat er in je leven gebeurt en alle emoties die je hebt, signalen zijn die te maken hebben met die unieke bijdrage, met jouw taak. Net als de manier waarop iets zich voor je manifesteert. Leef je al vanuit die bijdrage, of heb je nog iets te ontwikkelen om het vollediger te leven? Met behulp van Quaning wordt dat voor je duidelijk.

Quaning gebruikt hierbij software die de bestaande informatie in jou analyseert en zorgt voor een verandering daarin. Door deze verandering – interventie – denk en doe je vanzelf anders, en werk je volgens jouw unieke bijdrage aan deze wereld. De software helpt zo bij het realiseren van het gewenste resultaat.

Quaning garandeert het resultaat. Je weet van te voren dat je het afgesproken doel duurzaam bereikt.

Quaning bij
Quaning wordt door gecertificeerde Quaners ingezet bij:
- het bereiken van werkgerelateerde persoonlijke en bedrijfsdoelen,
- het selecteren van de juiste kandidaat voor een vacature, en
- het begeleiden van teams, en
- een kennismaking met Quaning en haar gedachtegoed.

Voor wie
Quaning is geschikt voor jou als:
- je werkelijk resultaat wilt bereiken;
- je een helder doel voor ogen hebt;
- je je committeert aan het doel dat je wilt bereiken;
- je bereid bent om alle afspraken na te komen;
- het resultaat van het doel zich ook mag manifesteren.

Voordelen
Je laten begeleiden met Quaning heeft vele voordelen, zoals:
- gegarandeerd je doel bereiken binnen een maximale periode voor een vaste all-in prijs;
- duurzaam resultaat met resultaatgarantie;
- objectieve en doelgerichte begeleiding;
- het onzichtbare wordt eenvoudig en snel zichtbaar;
- oplossen en transformeren in de kern;
- directe koppeling naar dagelijks handelen:
- objectieve en doelgerichte selectie van kandidaten;
- begeleiding door een internationaal gecertificeerde Quaner.

Starten
Wil je begeleid worden met Quaning, neem dan contact op met één van de gecertificeerde Quaners. Of stuur een e-mail naar Level Five Quaning, zodat zij je in contact kunnen brengen met de best bij jouw doel passende Quaner: info@levelfivequaning.com.

Whitepaper 'Quaning'

whitepaper-quaning

Wil je meer weten over wat Quaning is, hoe het werkt en waar het een oplossing voor biedt, vraag dan het whitepaper 'Quaning' aan. Het bevat informatie over de invloed van technologische ontwikkelingen op werk, over principes van kwantummechanica in relatie tot Quaning, over het gedachtegoed, de methodiek, de werking van de software.

E-book 'Jouw unieke bijdrage'

E-book Jouw unieke bijdrage Helma Lieberwerth Quaning

Wil je meer informatie en praktische tips over het leven van je zijnsintentie, vraag dan het e-book 'Jouw unieke bijdrage' aan.

Bedrijven die de resultaten van Quaning hebben ervaren zijn onder andere:

ABN AMRO      Achmea     Albelli    Deloitte     DHL     Energiedirect            Government      HP      Infotheek      ING      KPMG     KPN      Momentive      PWN     Rabobank    Randstad      Reed Business      VanadGroup      de-volksbank

asml

regiobankZiggogoudse