Reis van het hoofd naar het hart

Foto alt 1 blog Anjana 7mei15Een nieuwe fase in haar leven diende zich aan: ze stond op een kruispunt om een belangrijke keuze te maken in haar loopbaan. Een keuze die veel twijfel en veel vragen met zich meebracht. Wilde ze nog werkzaam zijn in het vakgebied dat aansluit bij haar studie Nederlands Recht, zal een baan als jurist voldoening geven, kan ze daar een verschil mee maken. Young Professional Anjana Jagernath:

“Je moet uitvinden waar je van houdt … en de enige manier om echt voldaan te zijn is door iets te doen wat volgens jou ontzettend goed werk is. En de enige manier om ontzettend goed werk te doen is door van je werk te houden.” – Steve Jobs

Enkele jaren geleden grijpt bovenstaande quote uit het boek iSteve mijn aandacht en legt de basis voor mijn zoektocht. Het boek iSteve inspireert mij, hoewel het nog een aantal jaren duurt voordat ik actie onderneem. Ik ervaarde hoe ongelukkig je wordt door na te laten je hart te volgen. Ik raakte de connectie met mezelf kwijt en langzamerhand besefte ik dat het volgen van je hart noodzakelijk is voor een gelukkig en succesvol professioneel leven. Ik besluit actief op zoek te gaan naar mijn zijnsintentie en daarmee begint de reis van mijn hoofd naar mijn hart.

                                  “Heb de moed je eigen hart en intuitie te volgen.” – Steve Jobs

Ik ga op zoek naar mijn levensdoel, mijn passies en unieke talenten en wil daar mijn werk van maken, voldoening van dat werk krijgen en met mijn werk een verschil maken in levens van anderen en de wereld. Tijdens mijn zoektocht zal ik mij los moeten maken van wat ik altijd heb gedaan. Van het leven volgens mijn verstand en volgens bepaalde denk- en verwachtingspatronen naar het volgen van mijn hart.

Ik hoor voor het eerst over Quaning van mijn beautyspecialist Iris. Zij heeft een Quaning-RGprogram gedaan. Binnen 7 weken heeft Iris van haar passies haar werk gemaakt en is ze een succesvol bedrijf gestart. Geinspireerd door haar verhaal start ik ook het Quaning-RGprogram bij Nikolien. Mijn doel is mijn zijnsintentie te vinden en daar een loopbaanstap in te maken.

Schematisch weergegeven verliep tijdens het Quaning-RGprogram mijn reis van het hoofd naar het harts als volgt:
Schema NL Anjana 7mei15
Met het Quaning-RGprogram meet je het bereiken van het gestelde doel aan de hand van vooraf afgesproken ijkpunten. Dit in maximaal 7 weken met blijvend resultaat en garantie op bereiken van je doel. Ik behaal binnen 5 weken successen op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Ik heb alle ijkpunten vanzelfsprekend en binnen zeer korte termijn ervaren. Ik kwam door Quaning razendsnel en efficiënt te weten welke kant ik op wil in mijn loopbaan.

Foto alt 2 blog Anjana 7mei15Ik heb de magie en het succes van Quaning ervaren en dat gun ik iedereen! Ik ben de opleiding tot Quaner gestart en kan daarmee iets betekenen voor anderen, in het bijzonder voor Young Professionals. Ben je een Young Professional met een dilemma, heb je een quarterlife crisis of heb je andere persoonlijke en/of zakelijke vragen, dan begeleid ik je graag met de Quaning-methodiek om de eerste stap te doen bij het optimaliseren van je volle potentie voor een doelbewust, gelukkig en succesvol professioneel leven.

Om ervaring op te doen in het begeleiden van Quaning-sessies ben ik op zoek naar oefen-Quanees voor de Quaning-oefensessies. Heb je interesse en wil je alvast de eerste stap zetten naar je doel meld je dan aan via mail info@iShaktie-devi.com of bel me op nummer 06 17030765.”

Anjana Jagernath
Quaner i.o. bij
iShaktie-devi
Optimize your full potential
7 mei 2015


Foto rechtsbovenaan door Rachelle Dens Fotografie
Lees ook andere artikelen uit het LFQ Magazine of een van de blogs geschreven door Quaners over hun ervaringen met Quaning.

No Comments Yet.

Leave a comment