Saskia van Wees

Saskia van Wees QuaningDe oerkracht van een vrouw is het fundament voor de ontwikkeling van een mens.  

In 2005 werd ik voor het eerst moeder. In het beginnende moederschap bereikte ik alle pieken in het gevoelsleven. Onvoorwaardelijke liefde, geluk, verdriet, onzekerheid, pijn, schuldgevoel en blijdschap.

Vanuit al deze gevoelens ben ik op zoek gegaan, naar mijn zijnsintentie.

In 2012 startte ik mijn praktijk Mudra, waar ik babymassages geef en vrouwen ondersteun in hun gevoelens. Tijdens het masseren is er ontzettend veel te zien. En eigenlijk is het een hulpmiddel om moeder en kind in hun eigen kracht te zetten.

Als een moeder leert van zichzelf te houden zal zij niets nodig hebben van haar kind, wat er voor zorgt dat het kind zich aan zichzelf gaat hechten en dicht bij zijn eigen binnenwereld kan blijven en zijn moeder stap voor stap los kan laten.

In 2015 startte ik een Quaning-RGprogram, het heeft me zoveel gebracht! Het belangrijkste is wel dat ik duidelijk had dat ik Quaning wilde gaat gebruiken om vrouwen de kracht in zichzelf opnieuw te laten ontdekken, en samen op zoek te gaan naar de levenslessen die er nog liggen. Om van daaruit als vanzelfsprekend de keuzes te gaan maken zoals ze bedoeld zijn!