lessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/44/252836/webspace/siteapps/WordPress-401310/htdocs/wp-content/themes/theme53366/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/44/252836/webspace/siteapps/WordPress-401310/htdocs/wp-content/themes/theme53366/style.less Sylvia Heistek - QuaningQuaning

Sylvia Heistek

Sylvia Heistek QuaningQuaner Sylvia Heistek begeleidt professionals die de lat hoog leggen bij zowel hun persoonlijke ontwikkeling als zakelijke groei.

Sylvia startte haar bedrijf in 2003 en kan zich een door de wol geverfde ondernemer noemen. “Ik herinner me de start nog goed,” vertelt ze “ik hielp een bevriende ondernemer met het opzetten van een calculatiesysteem. Hij was onder de indruk van m’n aanpak en zei na afloop ‘Waarom begin je niet voor jezelf?’ Ja, dacht ik, waarom eigenlijk niet? Als iets goed voelt, kies ik er helemaal voor en dan gaat het heel snel.”

Sylvia heeft enorm veel ondernemerservaring en verstand van marketing en communicatie. Zowel online als offline projecten voor adverteerders, bureaus en non-profit organisaties – ze organiseerde het allemaal van A t/m Z. Haar organisatorische vermogen combineert ze met strategisch inzicht, een pragmatische insteek en het bedenken en (laten) uitvoeren van efficiënte oplossingen. Een bijzondere en opvallende combinatie.

Sylvia over Quaning:
“In 2013 heb ik Quaning als begeleidingsmethodiek ontdekt en ervaren. Ik vond het proces fenomenaal, magisch bijna. Het besluit om zelf Quaner te worden, was dan ook snel genomen. Een nieuwe weg, pionieren en het effectieve proces dat de daad bij het woord voegt. Het zijn allemaal zaken die mij passen.”

Met Quaning komen Sylvia’s kennis, ervaring en visie op een krachtige en unieke manier samen. Een praktijkvoorbeeld van haar begeleiding met het Quaning-RGprogram dat dit illustreert:

Doel: relaxter ondernemen
Linda wilde een betere werk/privé balans, om actiever, alerter en creatiever te kunnen zijn. Haar doel was relaxter ondernemen. Tijdens het Quaning-RGprogram ontmoette ze al snel een andere ondernemer. Ze zaten zo goed op één lijn, dat ze besloten samen te werken. Dat resulteerde in een nieuw bedrijf: Relaxed Ondernemen.

Linda vertelt:”Het voelt als… dit is de juiste richting, nu gaat het nog beter. Dat is zo’n groot verschil. Met Quaning ontstaat er bewustwording, focus en dat gaat gepaard met positieve energie. Daardoor krijg je nieuwe inzichten en verander je wat nodig is om je doelen te bereiken.”

Linda Bankendaal, eigenaar Buro Blue en mede-eigenaar Relaxed Ondernemen: “Relaxed Ondernemen is mede dankzij het Quaning-RGprogram tot stand gekomen.”