lessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/44/252836/webspace/siteapps/WordPress-401310/htdocs/wp-content/themes/theme53366/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/44/252836/webspace/siteapps/WordPress-401310/htdocs/wp-content/themes/theme53366/style.less Week van de Werkstress, op weg naar duurzame inzetbaarheid - QuaningQuaning

Week van de Werkstress, op weg naar duurzame inzetbaarheid

logo-week-van-de-werkstress-quaningEr is de overheid veel aan gelegen om werkstress aan te pakken en medewerkers duurzaam inzetbaar te laten zijn. In dat kader organiseert het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ook dit jaar weer de Week van de Werkstress. In het hele land organiseren bedrijven in de week van 13 tot en met 16 november activiteiten om werkstress aan te pakken en het werkplezier te vergroten. Trots op de erkenning die we dit jaar van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ontvingen dat Quaning een methodiek is die duurzame inzetbaarheid oplevert, zijn wij natuurlijk ook één van die bedrijven! We nodigen iedereen die werkplezier wil ervaren van harte uit om gratis deel te nemen aan de workshop

Bruisend van energie
over hoe jezelf zijn werkplezier oplevert

Elk mens heeft iets unieks bij te dragen ten gunste van andere mensen, Helma Lieberwerth noemt dat je zijnsintentie. Als je weet wat je zijnsintentie is en je werk doet dat daarbij past, dan ervaar je werkplezier, bruis je van de energie!

In deze workshop neemt Helma je mee in haar gedachten over de zijnsintentie. Je leert hoe die herkend kan worden, welke signalerende rol emoties daarbij spelen, hoe de principes van kwantummechanica hierin een rol spelen en hoe je voor je eigen werkplezier kunt zorgen. In de workshop wisselen theorie en in tweetallen onderzoek doen op het werken vanuit jouw eigen zijnsintentie, elkaar af. Met als resultaat een inspirerende en bewuste blik op hoe er nog aan werkplezier en energie gewonnen kan worden.

Helma Lieberwerth is de founder van Quaning™, een methodiek gebaseerd op de principes van kwantummechanica, werkend met een algoritme, waardoor mensen en bedrijven hun werkgerelateerde doelen binnen maximaal 7 weken duurzaam bereiken. Op het resultaat wordt garantie gegeven. In de franchiseorganisatie Level Five Quaning Enterprises leidt Helma coaches en consultants op zodat zij hun klanten kunnen begeleiden met Quaning™. In 2017 heeft het Agentschap SZW het Quaning-RGprogram getoetst en erkend als product dat duurzame inzetbaarheid van medewerkers oplevert.

Inschrijven
Data: 14 november, 13.30 – 16.00 uur of 15 november, 10.00 – 12.30 uur
Locatie: Level Five Quaning, Bisonspoor 8007, Tower Berlin, 3605 LW Maarssen
Investering: gratis
Inschrijven: stuur een e-mail naar info@levelfivequaning.com, met daarin je naam, telefoonnummer en je voorkeursdatum voor de workshop. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk onze bevestiging.